برگزاری نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه بیرجند

۰۸ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۷ کد : ۶۷۸۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه بیرجند شامگاه دوشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۸ در محل سالن بشارت برگزار شد.
برگزاری نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، نشست هم‌اندیشی اساتید شامگاه دوشنبه 7 بهمن 1398 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند با موضوع« نماز و راهکارهای جذب دانشگاهیان به نماز جماعت» در محل سالن بشارت برگزار شد.
دکتر خامسان با اشاره به آیه « إِنَّ الصَّلَاهَ تَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْکَرِ» ( آیه 45 سوره عنکبوت) توجه به نماز را یکی از مهمترین عوامل کاهش آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه دانست.
در ادامه اساتید به بیان نظرات و پیشنهادات خود در مورد نماز پرداختند که می توان به  تأسیس مرکزی جهت تقویت ارزش‌های دینی در دانشگاه، عدم برگزاری کلاس‌های آموزشی و جلسات اداری در وقت نماز، بسترسازی درخصوص اهمیت نماز بین دانشگاهیان، ارتباط مستمر و دوستانه امام جماعت با دانشگاهیان، توجه نقش بی‌بدیل اساتید در تربیت دانشجویان، دعوت از چهره‌های شاخص مذهبی، فرهنگی به دانشگاه اشاره کرد.
شایان ذکر است این نشست به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بیرجند و در حاشیه طرح ضیافت اندیشه اساتید برگزار شد.

آخرین ویرایش۰۸ بهمن ۱۳۹۸