دیدار  نماینده منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف با رئیس دانشگاه بیرجند

۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۷ کد : ۷۲۶۰ اخبار ستادی
دکتر خامسان رئیس دانشگاه بیرجند پنجشنبه ۱۵ اسفند۱۳۹۸ با حسین خسروی منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
دیدار  نماینده منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف با رئیس دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این دیدار دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند گزارشی از حوزه های مختلف و برنامه‌های دانشگاه ارائه کرد.
حسین خسروی نماینده منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف با اشاره به اهمیت توسعه دانشگاه بیرجند ضمن اشاره به نقش دانشگاه‌ها در نگهداشت جمعیت، توسعه، پیشرفت و امنیت پایدار استان، بر لزوم حمایت جدی همه مسئولان و نمایندگان از این نهاد تأکید کرد.
خسروی با اشاره رشد دانشجو افزود: خروجی دانشگاه زیاد است که باید اقدامات خوبی در بازار کار برای خروجی دانشگاه انجام شود.
نماینده منتخب مردم بیرجند، درمیان و خوسف با تأکید بر اخلاق و معنویت در دانشگاه گفت: باید در مباحث فرهنگی، مذهبی و معنوی در دانشگاه توجه شود.
وی افزود: برای کمک به دانشگاه های استان از همه توان خود استفاده خواهیم کرد.