در راستای سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ دانشگاه انجام شد؛

تغییر تعدادی از عناوین نمودار سازمانی دانشگاه بیرجند

۲۰ اسفند ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۹ کد : ۷۲۸۵ اخبار ستادی
براساس مصوبات هیأت رئیسه دانشگاه بیرجند و هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی تعدادی از عناوین نمودار سازمانی دانشگاه تغییر یافت.
تغییر تعدادی از عناوین نمودار سازمانی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس مصوبات هیأت رئیسه دانشگاه و هیأت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان خراسان جنوبی با تغییر عناوین سازمانی تعدادی از واحدهای دانشگاه موافقت شد.
این تغییر عناوین  در راستای سند چشم‌انداز 1404 دانشگاه و به منظور رسیدن به اهداف و برنامه‌های تعیین شده در سند ایجاد شده است.
به این ترتیب عنوان مدیریت روابط عمومی به "مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی"، مدیریت برنامه، بودجه و تشکیلات به "مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری" و کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی به "کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه" تغییر کرد.
همچنین  عناوین معاونت پژوهشی و فناوری به " معاونت پژوهشی، فناوری و نوآوری"، مدیریت نظارت و ارزیابی به " مدیریت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت"، مدیریت امور فناوری به " مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات(فاوا) تغییر یافتند.