برگزاری نشست مجازی ستاد خیرین آموزش عالی کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با موضوع «طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشگاهی»

۰۲ تیر ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۰ کد : ۸۵۵۸ اخبار ستادی
جلسه ستاد خیرین آموزش عالی کشور با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با موضوع «طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشگاهی» صبح امروز دوشنبه ۲ تیر۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، جلسه ستاد خیرین آموزش عالی کشور با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با موضوع "طرح ارتقای خوابگاه‌های دانشگاهی" برگزار گردید.
 دکتر سیدوحید اسلامی معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر محسن خورشیدزاده معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر محمدامین ناصح مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه بیرجند از طریق ویدئوکنفرانس در این جلسه شرکت کردند.
شایان ذکر است در این نشست مقرر گردید یکی از خوابگاه‌های فرسوده دانشگاه بیرجند در ردیف خوابگاه‌های مورد حمایت ستاد خیرین آموزش عالی قرار گیرد.