آغاز آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی دختران با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در دانشگاه بیرجند

۲۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۲ کد : ۹۸۵۶ اخبار ستادی
آزمون عملی ورودی رشته علوم ورزشی دختران با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در دانشگاه بیرجند آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون عملی ورودی کارشناسی رشته علوم ورزشی دختران صبح امروز شنبه 29 شهریور 1399 با رعایت تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی دردانشگاه بیرجند آغاز و تا روز دوشنبه 31 شهریور ماه ادامه دارد.
 دانشگاه بیرجند برای اولین بار است که میزبان 580 داوطلب دختر از سراسر استان  جهت برگزاری آزمون عملی داوطلبان ورود به رشته تربیت بدنی می‌باشد.
نصب بنرهای بهداشتی در سالن‌های ‏برگزاری آزمون، وجود ماسک و مواد ضدعفونی در طول آزمون جهت استفاده داوطلبان، استفاده عوامل اجرایی ‏آزمون از ماسک، دستکش، شیلد و .. ، استقرار پزشک و پرستار در طول آزمون و بررسی رعایت مسائل بهداشتی ‏محیط آزمون توسط نمایندگان دانشگاه علوم‌پزشکی، اختصاص  ۲ سالن ورزشی، ۳ ایستگاه آزمون، غرقه‌های متعدد ارزیابی، ضدعفونی اماکن، وسایل و افراد، ایجاد تهویه و توجه به فاصله گذاری اجتماعی، از جمله اقدامات  پیشگیرانه دانشگاه بیرجند برای جلوگیری از شیوع کرونا در این آزمون است.
لازم به ذکر است صبح امروز شنبه 29 شهریور 1399 دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند و دکتر محمدحسین سالاری‌فر رئیس پردیس علوم رفتاری از روند برگزاری آزمون بازدید کردند.