برگزاری اولین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند
اولین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند امروز شنبه 27بهمن 97 با حضور دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این جلسه بیانیه چشم انداز و مأموریت گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بیرجند و سیاست های کلان توسعه رشته ها به تصویب رسید.
دکتر خامسان رئیس دانشگاه با اشاره به ضرورت ایجاد گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه گفت: طرح و تصویب برای ایجاد این گروه در آخرین جلسه کمسیون دائمی هیئت امناء دانشگاه صورت پذیرفت.
دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به برنامه های درسی و توجه به تغییر و روزآمدسازی برنامه های دانشگاه اشاره نمود و اظهار امیدواری نمود که گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه بتواند اولویت برنامه های درسی را با همکاری گروه های آموزشی مورد بازبینی قرار دهد.
دکتر محمدعلی رستمی نژاد دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه مقدمه ای بر اقدامات سایر دانشگاه ها و اصلاحات ساختاری آنها برای توسعه نظاممند رشته و به روز رسانی برنامه های درسی ارائه کرد.
در این جلسه بیانیه چشم انداز گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه به قرار زیر به تصویب شورا رسید:
پیشروترین دانشگاه شرق کشور درتوسعه کیفی آموزش، ایجاد، بازنگری و هدایت رشته های تحصیلی، برنامه های درسی و روش های آموزشی مبتنی بر اسناد بالادستی، مزیت های بومی و نوآوری های آموزشی به منظور تربیت نیروی انسانی متعهد وکارآمد درحل مسائل جامعه.
بازنگری و هدایت رشته های دانشگاه بر مبنای اسناد بالادستی، تغییر و به روزرسانی برنامه های درسی مبتنی بر آخرین تحولات علمی با رویکرد افزایش توان اشتغال پذیری دانشجویان کارشناسی، تولید و کاربرد علم در مقاطع تحصیلات تکمیلی، ایجاد نوآوری در روش های آموزش و ارزشیابی با هدف ارتقاء کیفی آموزش های دانشگاه از مأموریت های گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه است که در این شورا به تصویب رسید.
از دیگر مصوبات این جلسه اعلام سیاست های کلان توسعه رشته ها در دانشگاه بیرجند شامل رشد متوازن رشته های تحصیلی مبتنی بر سند توسعه راهبردی دانشگاه، توسعه رشته های اولویتدار در سند نقشه جامع علمی کشور و سند آمایش آموزش عالی، توسعه رشتهها با اولویت رشته های نو و بین رشتهای، توسعه رشتهها مبتنی بر مزیتهای بومی استان و منطقه، اولویت جایگزینی رشته ها با نسبت ثبتنامشدگان کمتر از 0.3 با رشته های جدید، پرهیز از توسعه رشته های موازی با دانشگاه صنعتی بیرجند بود.