نشست تخصصی اهمیت سرمایه اجتماعی و امنیت در سرمایه گذاری برای تولید برگزار شد

۰۳ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۰:۰۰ کد : ۳۱۰۳۲ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۱۴۷
دفتر هم اندیشی اساتید و نخبگان دانشگاه بیرجند نشست تخصصی اهمیت سرمایه اجتماعی و امنیت در سرمایه گذاری برای تولید را با حضور دکتر مهدی جعفری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی، مهندس محمدحسین زینلی، مدیرعامل شرکت کویر تایر، دکتر زردموی آوردکلو، عضو هیأت علمی گروه جامعه شناسی و دکتر احمد بخشی، عضو هیأت علمی گروه علوم سیاسی برگزار کرد.
نشست تخصصی اهمیت سرمایه اجتماعی و امنیت در سرمایه گذاری برای تولید برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، ر نشست تخصصی اهمیت سرمایه اجتماعی و امنیت در سرمایه گذاری برای تولید، حجت الاسلام و المسلمین جعفری، مسئول نهاد رهبری دانشگاه بیرجند در این نشست گفت: لزوم سرمایه‌گذاری برای تولید، بارها در سال‌های اخیر در بیانات رهبر معظم انقلاب مورد تأکید قرار گرفته است.
هدایت سرمایه‌گذاری‌‌ها به سمت تولید، در کنار ابعاد ایجابی، نیازمند توجه به ابعاد سلبی نیز هست. ما در کشور کمبود سرمایه مردمی نداریم بلکه در جاهایی که نیازبه سیاستگذار است ، آنچنان که باید سیاست گزاری نمی‌شود.

وی در ادامه گفت؛ تسهیل و رفع موانع از سرمایه‌گذاری مردم بسیار حایز اهمیت است  همچنین در مورد هسته‌های مردمی تولید گفت: امروز کلید عبور از مشکلات اقتصادی و معیشتی حرکت در جهت بیانیه گام دوم  است .

شرکت کنندگان در این نشست به بررسی نقش سرمایه اجتماعی به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه اقتصادی و صنعتی پرداختند. سخنرانان بر این موضوع تأکید کردند که اعتماد عمومی، مشارکت اجتماعی و انسجام نهادی از عوامل کلیدی در جذب سرمایه گذاری و تقویت تولید ملی هستند.  
شرکت کنندگان بر ضرورت تقویت گفتمان سرمایه اجتماعی در سطح دانشگاهها و مراکز علمی تأکید کردند. این نشست  فرصتی برای تبادل نظر بین صاحبنظران، مدیران اجرایی فراهم نمود  تا راهکارهای عملیاتی برای بهبود فضای سرمایه گذاری و تولید در استان خراسان جنوبی ارائه شود.

حضار همچنین تاکید داشتند در سهم اقتصاد توابع مختلف تولید وجود دارد یکی از عواملی که اثر مستقیم بر بهره وری دارد سرمایه اجتماعی است. افرادی که دارای  روابط اجتماعی ارزشمند هستند اینها سرمایه اجنماعی واقعی اند لذا ارزشمندی وتنوع و عمر روابط سبب افزایش سرمایه اجتماعی است.


لینک دانلود فایل
آخرین ویرایش۰۳ خرداد ۱۴۰۴

نظر شما :